woensdag 13 oktober 2010

Nieuwe expositie Atelier de Kromme Mijdrecht


Op 22 oktober wordt de permanente expositie van Atelier de Kromme Mijdrecht in Gezondheidscentrum De Ronde Venen vervangen door een nieuwe, die tot medio februari 2011 te zien zal zijn. Deze keer zullen twee leden beiden een vijftiental werken laten zien. André Klompmakers toont een serie kleurrijke schilderijen, variërend van realistische tot een soort kubistische voorstellingen, waarin vooral mensen en dieren een rol spelen. Werk van Klompmakers is te zien op http://andre-klompmakers.exposeert.com.
Daarnaast is er werk te zien van Frank de Leeuw, die modeltekeningen en schilderijen van naakten zal tonen, naast een serie 'pop-art-achtige' schilderijen met ondermeer portretten van bekende filmpersonages en onbekende modellen. Bij deze schilderijen, die op een afstand bijna fotografisch lijken, zijn de vormen en contrasten teruggebracht tot zwart, wit, rood en geel met een enkele keer een steunkleur voor de achtergrond. Hij laat zijn werk zien op http://frankdeleeuw.exposeert.com
Tenslotte zullen er ook nog zo'n vijftien werken worden ingebracht door de overige leden van de kunstenaarsvereniging. De expositie is op werkdagen van 9 tot 16 uur te bezichtigen in het Gezondheidscentrum aan de Hoofdweg in Mijdrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten