zaterdag 29 januari 2011

Groepsexpositie Atelier de Kromme Mijdrecht


Tien leden van Atelier de Kromme Mijdrecht exposeren in februari in de Royal Gallery in Amsterdam. Naast vooral figuratief werk, zullen er ook enkele abstracte schilderijen zijn te zien. Aangezien alle leden hun persoonlijke stijl hebben, biedt de expositie een gevarieerd en kleurrijk beeld.
De feestelijke opening van deze bijzondere tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 5 februari van 16 tot 18 uur. De Mijdrechtse zanger en pianist Jordy de Leeuw zal de vernissage muzikaal opluisteren. De Royal Gallery is gevestigd aan de Koningsstraat 37 in Amsterdam en is van woensdag tot en met zondag van 12 tot 18 uur geopend. De expositie duurt tot en met 27 februari.
Atelier de Kromme Mijdrecht is een reeds dertig jaar bestaande vereniging van amateur-beeldend kunstenaars, waarvan een aantal leden echter een professioneel niveau heeft bereikt. Van zaterdag 5 tot en met zondag 27 februari zullen tien kunstenaars hun werk in de Amsterdamse Royal Gallery tonen, te weten Freddy Hentzen,Truus Wortel, Marja Tulp, Agnes Remkes, Berry Schoemaker, Gosia Kowalska, Jaap de Vries, Tina Sopacua, Elise Warner en Ria Blommaert.
Naast schilderijen van stillevens, portret, model en dieren, zullen er ook landschappen en abstracte werken te zien zijn. In totaal omvat de expositie zo’n vijftig werken. De foto toont 'Meisje met paradijsvogel' van Tina Sopacua.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten