maandag 13 juni 2011

Akke Feddema in finale kunstwedstrijd


Als er één lid van Atelier de Kromme Mijdrecht was, die ik om haar feilloze portretkunst bewonderde, dan was dat Akke Feddema - Fokker wel. Ze maakt ongelooflijk goed gelijkende portretten. Ze heeft er eerder al mooie prijzen mee gewonnen.
Akke heeft nu meegedaan aan de beeldende kunstwedstrijd van Kunstuitleen Utrecht. Zij hebben een wedstrijd georganiseerd in samenwerking met RTV Utrecht en het Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Een vakkundige jury kiest per kunstuitleen een regionale finalist die door gaat naar de finale, en daar is Akke er één van!
RTV Utrecht heeft van iedere finalist een kunstenaarsportret gemaakt en zendt deze uit in de weekenden tot en met zondag 26 juni. Op de laatste uitzenddag wordt elk uur een andere aflevering uitgezonden, zodat op die dag alle zeven genomineerden nog een paar keer zijn te zien.
Vanaf 4 juni is het mogelijk om via de website van RTV Utrecht www.rtvutrecht.nl/wedstrijd/stemmen/expeditie2011 te stemmen.
Dit kan ook ter plekke op Malibaan 42 te Utrecht.
Het publiek kiest wie van de zeven finalisten met de 1e 2e of 3e prijs naar huis gaat.
Akke doet mee met een drieluik: Afscheid en Thuiskomst.
Als ik een stemadvies mag geven: kies voor Akke. Overtuig uzelf op haar website. De foto toont een van de schilderijen van het drieluik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten