zondag 11 augustus 2013

Henk Veen organiseert Dam tot Dam Kunstplein

In navolging van de meer dan geslaagde Henk Veen Kunstpleinen op de Keukenhof en het Rembrandtplein, organiseert kunstenaar Henk Veen op zondag 22 september 2013, de eerste editie van het Henk Veen Dam tot Dam Kunstplein 2013. In samenwerking met organisator van de Dam tot Dam Loop, Le Champion, zal de wedstrijd van het Kunstplein, sport, kunst en cultuur met elkaar verbinden, door het thema Dam tot Dam, beeldend maken met verf op doek.
Na de successen en enthousiasme van de afgelopen jaren, heeft kunstenaar Henk Veen, zich ingezet om tijdens het unieke evenement een nieuw Kunstplein te organiseren en er een gezellig en hoogwaardig evenement van te maken.
Op het Kunstplein zullen zo’n vijftig kunstenaars langs het parcours in de Molenwijk in Amsterdam-Noord hun kunsten laten zien door middel van een kunstwedstrijd. Voor deze schilderwedstrijd tijdens het sportieve evenement zijn diverse prijzen te winnen, waaronder voor de hoofdprijswinnaar een overnachting en 6 prijswinnaars die mogen deelnemen aan de unieke Dam tot Dam Kunstplein Kalender 2014. Via diverse media kan men stemmen op het beste schilderij voor de kalender.
Deze schilderijen zijn ook te zien in het Stadsdeelkantoor Amsterdam Noord tijdens de expositie tussen 30 september en 11 oktober 2013. De prijswinnaars zullen op 11 oktober 2013 om 16 uur in het Stadsdeel Amsterdam Noord, bekend worden gemaakt door de jury bestaande uit, ondermeer directeur Le Champion Simone Richardson, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Noord Rob Post en kunstenaar en organisator Henk Veen.
Henk Veen nodigt je graag uit om deel te nemen aan dit grootse – open air plein – kunstfestijn van Nederland. Een kans om alle deelnemers sportief en creatief een hart onder de riem te steken en de bezoekers van de Damloop jouw talent te laten zien. Iedere kunstenaar, zowel amateur als professional, is van harte welkom!
Het is nog steeds mogelijk je als kunstenaar aan te melden om mee te doen aan het evenement. Wil je meer informatie over dit evenement tijdens de Dam tot Damloop, kijk dan op www.henkveen.nl.
Het thema van dit evenement is: "Dam tot Damloop jubileum 30 jaar”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten