dinsdag 25 november 2014

Rineke de Jong houdt Open Huis

Op zaterdag 29 november en zondag 30 november houdt schilderes Rineke de Jong in haar atelier in Almere Open Huis van 13.30 to 17 uur.
Rineke de Jongs schilderijen zijn een samensmelting van spontane abstractie en concrete figuratie. Ze begint louter intuïtief, zelfs impulsief, zodat een chaotische, suggestieve ruimte ontstaat. In deze kleurenchaos ontstaan haar figuren. Zij maken het schilderij compleet, waarmee ze haar zoektocht naar het compromis tussen abstract en figuratief realiseert. Laat je inspireren door haar mythische schilderijen, stillevens en portretten.
Rineke de Jong kan tijdens het atelierbezoek ook informatie geven over de -betaalbare- cursussen in haar atelier. Cursisten krijgen ook gelegenheid bij haar te exposeren.
Rineke werkt afwisselend in Frankrijk en Nederland aan haar schilderijen en haar werk is regelmatig te zien op exposities.
Er zijn dit jaar nog meer Open atelier dagen namelijk: het weekend van 6 en 7 december; zaterdag 4 december en het weekend van 20 en 21 december Rineke's adres is Murenepad 9 in Almere (Waterwijk). Je kunt er gratis parkeren.

Foto: 'Dancing Apollo' van Rineke de Jong

Geen opmerkingen:

Een reactie posten