dinsdag 20 januari 2015

Kunst en Antiek Weekend in Naarden

Het Kunst & Antiek Weekend Naarden is al bijna twee decennia een paradijs voor de kunstliefhebbers met gevoel voor kwaliteit. Tijdens deze nationaal bekende kunst- en antiekbeurs gaan antiek en hedendaagse kunst traditiegetrouw hand in hand. Meer dan 65 galeries en kunsthandelaren presenteren een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst in de imposante Grote Kerk van Naarden. Tijdens uw bezoek aan het Kunst & Antiek Weekend kunt u zich oriënteren, informeren en natuurlijk overgaan tot de aankoop van een mooi kunstwerk.
Een van de deelnemende galeries is de New Place Art Gallery uit 's-Hertogenbosch, die een breed scala aan kunstwerken zal presenteren: Figuratieve en abstracte schilderijen, beelden en sieraden. Hun expositiecatalogus is hier te zien.
Galerie René de Vreugd is ook een van de deelnemers. Dit wordt de tweede presentatie van Galerie René de Vreugd tijdens het Kunst @ Antiekweekend in Naarden. De galerie toont aktuele werken van de fijnschilders Braldt Bralds, Stefaan Eyckmans, Sietse W.Jonker, Pieter Wagemans en Gerard Huysman. Abstracte schilderijen van Arvee en Theo Schouten. Tekeningen van Brita Seifert en beelden in brons van Helene Jacubowitz, Marlene Sjerps en Tom Seerden. Tevens een plastiek en beelden in gebruikte frisdrankblikjes van Alfredo Longo en een beeld in marmer van Karel Vreeburg.
Het Kunst en Antiek Weekend wordt komende woensdag, 21 januari geopend en is te bezoeken door genodigden. Van 22 tot en met 25 januari kan het publiek de kunstbeurs bezoeken. Meer informatie en een downloadmogelijkheid van een kortingsbon vindt u op de website.
De beide, genoemde galeries bieden op hun websites ook toegangskaarten aan.

Foto: 'Dark Clouds at the horizon', tekening van Brita Seifert (te zien bij René de Vreugd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten