donderdag 5 mei 2011

MainportArt past richtlijnen gratis websites aan


Mainport Art Productions, dat ondermeer gratis websites aanbiedt aan kunstenaars, fotografen en kunstenaars- en fotomodellen, heeft besloten om wat veranderingen aan te brengen in de voorwaarden voor het aanvragen van een gratis website. Eén daarvan is de bepaling dat het aanbod om voor een gratis site in aanmerking te komen vier weken na de bevestiging door MainportArt vervalt. Het gebeurt regelmatig dat iemand zich voor een site aanmeldt en dan na diverse rappels nog niet met het aanleveren van het noodzakelijke tekst- en fotomateriaal is begonnen. Hoewel men dan wel aangeeft dat men nog steeds belangstelling voor een site heeft. Het rappelleren kost veel tijd en dat moet – de sites zijn immers gratis – wat teruggedrongen worden, zodat de beschikbare tijd productiever kan worden besteed. Een andere aanpassing is dat de promotie via de sociale media rond een site verder is uitgebreid. Deze activiteit is een gratis service aan degenen die een website hebben.
Bij MainportArt bestaat de indruk dat een aantal aanvragers aanhikt tegen het schrijven van teksten voor de website, het maken van foto’s en/of het ‘op maat maken’ ervan, zodat ze geschikt zijn voor plaatsing op de website. MainportArt biedt nu aan deze zaken te verzorgen tegen een kleine vergoeding.
In het geval dat modellen nog niet over een portfolio beschikken of dat dit nog te beperkt is, bestaat in principe de mogelijkheid om een gratis tfcd-shoot af te spreken.
Het netwerk aan kunstenaars, fotografen en modellen dat over een MainportArt- website beschikt, groeit gestaag en beslaat inmiddels Noord- en Zuid-Amerika, West- en Oost-Europa, Afrika, China en Japan. Het bezoek aan de individuele websites ligt, mede door de kracht van het netwerk en de ‘zoekmachine-vriendelijke’ bouw van de sites, bijzonder hoog. U kunt deze link volgen om nadere informatie over de websites te verkrijgen. Wilt u voorbeelden van sites zien, dan kan dat op een overzichtssite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten