woensdag 8 augustus 2012

Galerie Sous-Terre zoekt kunstenaarstalent

Op het blog van MainportArt is een bericht gepubliceerd over de komende Kunstbeurs aan de Westeinderplassen, waaraan ondermeer wordt deelgenomen door Galerie Sous-Terre.
Naast vestigingen in het Brabantse Lithoijen, in het Gelderse Appeltern en het Overijsselse Nijverdal, is Galerie Sous-Terre sinds november 2007 ook gevestigd in het westen van het land en wel in Aalsmeer. Aan de voet van de oude watertoren, aan de oevers van de Westeinderplassen, is de galerie niet alleen schitterend gelegen, maar beschikt zij bovendien over grote binnen- en buitenruimten. Een expositieoppervlakte van 1000 m2, een eigen parkeerterrein van plus-minus 50 parkeerplaatsen en een grote buitenplaats met beeldentuin en terras.
Net als in de overige vestigingen treft u bij Sous-Terre Aalsmeer een diversiteit aan kunstvormen aan, maar de galerie onderscheidt zich vooral door een grote en kwalitatief hoogstaande collectie glaskunst.


Galerie Sous-Terre organiseert in het kader van de genoemde kunstbeurs een ‘talentenjacht’ onder kunstenaars. Zij kunnen via de pagina van Sous-Terre op Facebook een foto van hun werk uploaden die dan deskundig worden beoordeeld.
De winnaar van de ‘talent scout’ kan als prijs het exposeren van het kunstwerk tijdens de Kustbeurs winnen. Daarnaast is het mogelijk dat je als winnaar er een expositie in de galerie aan overhoudt. Het lijkt mij alleszins de moeite waard om een kans te wagen om je in de kijker te spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten