donderdag 23 augustus 2012

Kunst aan de Westeinder

Volgende week, van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 1 september vindt de tweede editie van de Kunstbeurs aan de Westeinderplassen plaats aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer.
Kunst kijken en kunst beleven, dat zijn de ingrediĆ«nten van de kunstbeurs. Beeldende kunst in al haar facetten: schilderijen, bronzen, stenen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto’s en sieraden. De kunstbeurs is niet alleen groter, maar ook gevarieerder dan vorig jaar. Je maakt kennis met de bloemsierkunst, je ontmoet talentvolle kunstenaars in de Art Talentstand, je maakt kans op een kunstcheque ter waarde van € 1000,- of op een gratis portret van jezelf, je kind of geliefde.
Op vrijdagavond kun je vanaf 19 uur een kunstveiling met een interessant aanbod meemaken. Zaterdagavond kun je vanaf het dakterras en de beeldentuin de verlichte boten- en vuurwerkshow op de Westeinderplassen bewonderen. Kunst kijken in bijzondere gebouwen en genieten van het uitzicht op de watertoren en de plassen is een beleving die je nooit meer zult vergeten. De beurs is op vrijdag van 11 tot 22 uur te bezichtigen en op zondag van 11 tot 18 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten