maandag 22 december 2014

Fotograaf Wim Steynen slaat zijn vleugels uit

Gisteravond kreeg ik bezoek van de Belgische top-fotograaf Wim Steyen en zijn vriendin, visagiste Amendt Kristel. We spraken over Wim's activiteiten, ambities en plannen. Een aantal projecten willen wij in nauwe samenwerking ook in Nederland realiseren. De komende tijd zullen we daartoe nader overleg voeren.
Wim is een breed geschoolde fotograaf, maar heeft vooral in mode-, glamour- en naaktfotografie naam gemaakt. Zijn activiteiten heeft hij ondergebracht in zijn Phoenix Media Group, die diverse activiteiten ontwikkelt. Ook reportage- en evenementenfotografie,commerciële fotoprojecten en reclamefotografie horen in het rijtje thuis. Het werkterrein van de Phoenix Media Group concentreert zich nu nog op België, maar er is een grote wens ook in Nederland de activiteiten uit te breiden. Er zullen contacten worden gelegd met adverteerders en reclamebureaus, maar ook met eigenaren van locaties die zich uitermate goed lenen voor een fotoshoot. Ook galeries en musea zullen op de lijst met prospects worden geplaatst, want Wim Steynen maakt 'vrij werk' dat museale kwaliteit heeft.
Een concreet project, dat als proefserie is gerealiseerd, is het fotoboek 'Domy, the art of nudes'. Een volgende stap is het bepalen van een oplage die een aantrekkelijke verkoopprijs mogelijk maakt. Geïnteresseerden, particulieren of kunstboekhandelaren, kunnen voor nadere informatie contact opnemen met info@phoenixmediagroup.eu. Dit is ook het adres om uw vragen rond andere activiteiten of projecten aan te richten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten