maandag 15 december 2014

Kunstbeurs Realisme in Passenger Terminal Amsterdam

Van 15 tot en met 18 januari 2015 wordt in de Passenger Terminal Amsterdam voor de twaalfde keer de kunstbeurs 'Realisme' gehouden, de enige kunstbeurs waar uitsluitend hedendaagse figuratieve kunst te zien is. Gerenommeerde galeries uit binnen- en buitenland tonen en verkopen er werk van zowel Nederlandse als internationale kunstenaars. Er is zowel werk te vinden van kunstenaars die al grote bekendheid genieten, als van jong talent dat de figuratieve kunst nieuwe impulsen geeft.
Ook dit jaar zijn er diverse activiteiten tijdens de beurs, zoals een mooie extra tentoonstelling en Artist Talks, een presentatie op donderdagmiddag door urbex-fotografe Marjolein Loppies (zie foto). Sommige schilderijen lijken op foto's, maar in het werk van Marjolein Loppies is het precies andersom! Zij fotografeert verlaten gebouwen en tovert ze om in roerende herinneringen aan vergane glorie. Prachtige, grote foto's, die je in het echt kan komen bekijken op Realisme, bij Fotogalerie Utrecht (stand 7).
De beurs vindt plaats in de hal van de Passenger Terminal Amsterdam, gelegen aan de IJ boulevard, waar zomers de grote cruiseschepen aanmeren en waar 's winters culturele evenementen plaatsvinden.
De beurs is van donderdag 15 tot en met zondag 18 januari 2015 dagelijks geopend van 11 tot 19 uur en op vrijdagavond tot 20 uur

Foto: Marjolein Loppies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten