dinsdag 9 november 2010

Realisme 11 en Drents Museum


In dit bericht blikken we geruime tijd vooruit, maar ongetwijfeld heeft u binnenkort de agenda voor 2011 in huis en kunt u onderstaande, belangrijke gebeurtenissen alvast noteren. Van 13 tot en met 16 januari 2011 vindt in de Passenger Terminal, Piet Heinkade 27 in Amsterdam de kunstbeurs 'Realisme 11' plaats. Een beurs waar 32 galeries, die zich hebben gespecialiseerd in hedendaagse figuratieve kunst, zich zullen presenteren. Tijdens de beurs wordt tevens een deel van de 271 topstukken van 51 kunstenaars die de ING Bank uit haar bedrijfscollectie aan het Drents Museum zal schenken, reeds getoond. De totale ING-collectie zal pas te zien zijn als het Drents Museum in het najaar van 2011 wordt heropend. Een uniek voorproefje!
Tijdens Realisme 11 zal ook weer de Wachers Academie, bekend door haar klassiek figuratief onderwijs, werk van studenten en docenten tonen en demonstraties en workshops organiseren.
U kunt nu al met korting kaarten voor Realisme 11 bestellen op www.realismeamsterdam.com. Voor meer informatie over het Drents Museum kunt u terecht op www.drentsmuseum.nl en over de Wackers Academie op www.wackersacademie.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten