zaterdag 27 november 2010

Boek over werk Edvard Munch


Tot 22 februari 2011 is in de Kunsthal in Rotterdam een expositie te zien met werk van Edvard Munch, bekend als schilder van ' De Schreeuw'.
Munch (1863-1944), heeft tijdens zijn leven een lijst opgesteld van werken
die goed genoeg waren om na zijn dood te worden verkocht. Alle werken op die lijst zijn nu te zien in de Kunsthal Rotterdam.
Voor die gelegenheid zijn die werken ook bijeengebracht in een prachtig boek over een van de grootste kunstenaars van de 20ste eeuw.
Het boek geeft tevens in woord en beeld inzicht in het leven en werk van de kunstenaar. Er wordt ingegaan op zijn relaties tot impressionisme, naturalisme, symbolisme, modernisme, fotografie en film. Ook zijn grafisch werk komt uitvoerig aan bod.
Het boek is uitvoerig geïllustreerd, van groot formaat, met veel foto's van Munch, de werken die in de Kunsthal getoond worden en de hoogtepunten uit zijn oeuvre. Op de site van de uitgever, www.dejongehond.nl, vindt u nadere informatie. Wanneer u gebruikt maakt van de actiecode: dejongesint betaalt u geen verzendkosten voor uw bestelling. Deze actie loopt tot 31 december 2010.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten