zondag 4 maart 2012

Cursus portret- en modeltekenen in de Waver


Christa Logman is psychologe, maar daarnaast heeft zij zich op de Wackers Academie tot beeldend kunstenaar laten opleiden. Twee totaal verschillende disciplines, die zij geweldig weet te combineren. En met succes. Zij maakt prachtige psychologische portretten, waarin zij niet alleen een gelijkend portret nastreeft, maar ook er in slaagt 'de ziel' van de geportretteerde vast te leggen. Onlangs had zij een expositie, 'Kudelkoppen', in de watertoren van Aalsmeer, waarvoor zij het portret van prominente inwoners van haar woonplaats Kudelstaart had geschilderd. Op zaterdag 14 april start zij een nieuwe cursus portret- en modeltekenen. De cursus bestaat uit vijf lessen op de zaterdagmiddag van 13.30 - 16.00 uur. In deze cursus leert zij u de verhoudingen van een model of portret en leert u van haar de fijne kneepjes van compositie en dieptewerking, over hiërarchie en plasticiteit en nog veel meer. U bent vrij om te werken met uw eigen materiaal. Het maximum aantal deelnemers is zeven, dus elke deelnemer kan op veel aandacht rekenen. De data waarop Christa de cursus organiseert, zijn 14 en 28 april, 19 mei, 2 en 16 juni.De locatie is haar atelier in de Waver (Ouder-Amstel), onder de rook van Amsterdam. Voor meer informatie kunt u haar tussen 17 en 18 uur bellen op 06-1965 6345.
Het cursusbedrag bedraagt 125 euro, inclusief btw. Hierin is inbegrepen vier maal een model, eenvoudig tekenmateriaal, handouts en koffie en thee.
Voor elke persoon die u extra aanmeldt krijgt u zelf tien procent korting. De cursus gaat alleen door bij minimaal 4 deelnemers.
Aanmelden voor deze cursus kunt u via het contactformulier op de site www.xarts.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten