vrijdag 9 maart 2012

Kans op gratis kaarten TEFAF bij Kunstweek

Vrienden van de Kunstweek genieten allerlei voorrechten. Zo krijgen zij elk jaar enkele (kunst)boeken en verschillende andere cadeaus. Plus uitnodigingen voor bijzondere bijeenkomsten en kosteloze toegang tot grote Nederlandse kunstbeurzen. Maar er is nog een goede reden om Vriend van Stichting Kunstweek te worden.
Door Vriend te worden, geeft u aan achter de doelstellingen van Stichting Kunstweek te staan. Steunt u de promotie van beeldende kunst en Nederlandse beeldend kunstenaars. En helpt u beeldende kunst en beeldend kunstenaars onder de aandacht te brengen van alle Nederlanders. Daarmee zijn de Vrienden van groot belang voor realisatie van de doelstellingen van Stichting Kunstweek.
Voor slechts 59 euro per jaar krijgt u elk jaar een groot aantal cadeaus en aanbiedingen met een waarde van enkele honderden euro's. Daarbij helpt u de Kunstweek met uw financiële bijdrage en uw morele steun. En als u nu Vriend van Stichting Kunstweek wordt, ontvangt u - als u bij de eerste vijf aanmelders hoort - een toegangskaart voor de TEFAF (16-25 maart) ter waarde van € 55,- als welkomstgeschenk. Of, als de kaarten op zijn, de edities 1 en 2 van de prachtige boeken Beeldende Kunst in Nederland ter waarde van € 49,90. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.
Stichting Kunstweek doet al ruim acht jaar haar werk. Helpt u als Vriend de stichting verder te laten groeien, dan maakt u kans op toegangskaarten voor de TEFAF, mits u dus een van de eerste vijf nieuwe leden bent.
Stichting Kunstweek zet beeldende kunst en beeldend kunstenaars in de schijnwerpers. Het hele jaar door en vooral tijdens de jaarlijkse Nationale Kunstweek, elk jaar in november. Stichting Kunstweek doet dit voor galeries, kunstuitlenen, ateliers, kunstmusea, stadskantoren, restaurants met kunst, theaters met kunst, kunsthandels, veilinghuizen, bedrijven met kunst en andere organisaties en ondernemingen die hun kunst extra onder de aandacht willen brengen. Voor een geringe contributie profiteert u van alle acties en activiteiten die de Stichting voor beeldende kunst organiseert. En als u nu Lid van Stichting Kunstweek wordt, ontvangt u meteen een toegangskaart voor de TEFAF (16-25 maart) ter waarde van € 55,- als welkomstgeschenk. Of, als de kaarten op zijn, eenmalig 30 euro korting op de lidmaatschapskosten. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Foto: schilderij Antoinette Brandenburg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten