maandag 16 april 2012

Modellen, contrastrijk gefotografeerd, online te zien


Vandaag is door Jan Sibie van MainportArt een nieuwe website gerealiseerd voor fotograaf Jan Tervoort.
Jan Tervoort is geboren in 1949. Hij was buschauffeur bij het GVB in Amsterdam en hij beoefende de fotografie slechts als hobby. Omdat hij na zijn pré-pensioen niet achter de geraniums wilde gaan zitten, heeft hij zijn hobby steeds meer uitgebreid en ontwikkeld.
Hij heeft sinds 2010 een eigen studio aan huis die later nog is aangepast om meer ruimte te verkrijgen. Jan opereert onder de naam Jaloe Fotografie.
Jan volgde diverse fotografiecursussen om zijn kennis en kunde te verbreden. Op die manier is zijn fotografie steeds professioneler geworden.
Zijn specialiteit is portret- en modelfotografie. Hij ontwikkelt daarin een eigen stijl, die zich vooral kenmerkt door een balans van licht en donker, waardoor de foto’s een dramatisch karakter meekrijgen.
Jan werkt met modellen op tfcd-basis of tegen een kleine vergoeding.
Op dit moment is hij bezig met een fotoproject waarbij hij vrouwelijke modellen van 40 jaar en ouder naakt c.q. bedekt naakt fotografeert in zijn bekende licht-donker stijl. De foto's worden later dit jaar in een boekje gepubliceerd. De netto-opbrengst van het boek gaat naar het Koningin Wilhelmina Fonds, dat zich inzet voor de bestrijding van kanker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten