maandag 2 april 2012

Weer scherven in MLB Galerie


De vorige expositie in de MLB Galerie in Amsterdam, draaide om antieke scherven die in moderne keramiek waren verwerkt om als kunstvoorwerp een tweede leven te leiden.
Vanochtend om elf uur, toen ik op Amsterdam CS op het punt stond huiswaarts te reizen, na wat inkopen voor een komende fotoshoot te hebben gedaan, belde Marina Wortel mij. Ze was onderweg naar de MLB Galerie, omdat er een werk van haar in de gisteren ingerichte expositie op de grond was gevallen. Glas in scherven; geen verdere schade. Twintig minuten later was ik ook in de galerie om de situatie te bekijken, maar vooral om alle andere met glas ingelijste kunstwerken van een extra ophanghaakje te voorzien. Mocht het dragende haakje van de nylon draad glijden, dan vindt het dit tweede haakje als blokkade op zijn weg. Had ik eerder moeten bedenken. De lijst wordt van nieuw glas voorzien en hangt vanaf vrijdag weer gewoon op zijn plaats.
De expositie die behalve de abstracte werken van Marina ook tekeningen en schilderijen van Remgeesh Das toont is van 7 april tot en met 28 april geopend op vrijdag- en zaterdagmiddag. Op zondagmiddag 15 april vindt om 16 uur de officiële opening plaats door niemand minder dan deze brokkenmaker... Je bent van harte uitgenodigd.

Foto: Kunstenares Marina Wortel, na het inrichten van de expositie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten