maandag 11 november 2013

Cursusplaatsen voor modeltekenen

De Modeltekenclub Zaanstreek bestaande uit kunstenaars en amateurs heeft nog plaats voor een enkele geïnteresseerde deelnemers. Deze cursus vindt plaats op maandagavond van 20 tot 22 uur in Het Weefhuis, Lagedijk 39 in Zaandijk. Gewerkt wordt met wisselende professionele naaktmodellen. Er wordt geen les gegeven. Materialen dien je zelf mee te nemen. Voor meer info kun je contact opnemen met Koen Hartland, e-mail koenhartland@chello.nl. Telefoon 075-6212151.

Ook bij Atelier de Kromme Mijdrecht, Eendracht 6 in Mijdrecht is er nog plaats voor enkele deelnemers voor de cursus modeltekenen.
Op dinsdagavond is er van 20 tot 22 uur een speciale avond voor figuur- en portrettekenen naar naaktmodellen. Omdat er slechts twee van de tien avonden per cursusblok een docent aanwezig is, stelt dit hogere eisen aan de zelfstandigheid van de deelnemers. De avond bestaat uit een aantal sessies: Van snelle schetsen tot schetsen van maximaal een half uur. Meer informatie vind je op de site van Atelier de Kromme Mijdrecht. Voor specifieke vragen over deze cursus kun je bij mij terecht. Als je je wilt aanmelden kan dat via de website van het Atelier. Er is ook nog plaats voor enkele vrouwelijke naaktmodellen. Ook de modellen – professioneel of amateur – kunnen bij mij terecht, aangezien ik de modellen boek.

Foto: Frank de Leeuw - Model Aspasia,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten