zaterdag 23 november 2013

Modeshow in de Taj Devi Gallery

Op zondag 15 december zal in de Taj Devi Gallery, Roelantstraat 3 A in Amsterdam een modeshow worden gehouden waarbij mode-ontwerpster en schilderes Soraya Taj Devi een voorproefje laat zien van een grotere presentatie die zij in het voorjaar zal organiseren. De collectie omvat couture-kleding, maar ook prêt-à-porter-ontwerpen. Soraya ontwerpt ook kleding op specificatie van de klant.
Naast de kleding worden er ook sieraden van de Italiaanse goudsmid Francesco Ragalmuto Garito getoond en zullen de wanden van de galerie zijn verfraaid met schilderijen van de kunstenares. Dat zullen weer andere werken zijn dan die tijdens de opening van de galerie, op 26 en 27 oktober, werden geëxposeerd.
In de toekomst zal ook aan andere kunstenaars de gelegenheid worden geboden om in de galerie te exposeren.
Gisteren is er door mij een aantal foto's genomen van te showen kleding en van enkele nieuwe sieraden van Francesco, waarbij Dieudonnée als model optrad. Enkele daarvan zijn op de uitnodiging (foto)te zien.
Er is gekozen voor een modeshow op zondag, omdat dan in de omgeving van de galerie gratis kan worden geparkeerd. De show zal twee keer worden gelopen. De eerste keer om 14 uur en dan vindt om 16 uur een herhaling plaats.

Foto: Uitnodiging gemaakt door Frank de Leeuw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten