zaterdag 7 december 2013

Preview nieuwe modecollectie Taj Devi

Op zondag 15 december zal in de onlangs geopende Taj Devi Gallery een preview worden georganiseerd, waarin de nieuwste ontwerpen van modeontwerpster Soraya Taj Devi zullen worden getoond. Aan de intieme show zullen zeker acht modellen hun medewerking verlenen. De afgelopen weken hebben de meeste al de kleding doorgepast en bij een aantal modellen heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om ze in de omgeving van de galerie te fotograferen. De andere modellen zullen binnenkort voor een fotoshoot worden uitgenodigd.
Soraya is behalve kledingontwerpster ook kunstenares. Vanaf 15 december zullen er ook weer nieuwe schilderijen van haar zijn te zien.
De modeshow zal om 14 uur plaatsvinden in de galerie, Roelantstraat 3 A in Amsterdam. Om 16 uur zal de show nog een keer worden herhaald. De Roelantstraat is een zijstraat van de Admiraal De Ruyterweg in de wijk Bos en Lommer. Te bereiken met trams 12 en 14. Op zondag kun je in de buurt gratis parkeren.
Vanaf januari zal de Taj Devi Gallery ook andere kunstenaars in de gelegenheid stellen om hun werk in de galerie te exposeren.

Foto: Frank de Leeuw; model Heleen in een creatie van Taj Devi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten