donderdag 3 april 2014

Henk Veen exposeert in Renaissance Amsterdam Hotel

Op vrijdag 4 april 2014 vindt de opening plaats van de expositie “Te Vrij, Dat Zeg jij” van de bekende Amsterdamse kunstenaar Henk Veen in het Renaissance Amsterdam Hotel, Kattengat 1 in Amsterdam. Hierbij kunnen kunstliefhebbers en geïnteresseerden genieten van kunst en optredens van bijzondere gasten, waaronder Peter Faber en Dave Dekker.
In het Renaissance Amsterdam Hotel zijn de schilderijen van Henk Veen vanaf vrijdag te vinden in de unieke locatie van de koepeltunnel, die het hotel verbindt met de prachtige 17e-eeuwse Koepelkerk. Daar zijn zo’n veertig schilderijen van de kunstenaar te zien die veelal draaien om zijn passies voor muziek, liefde, Amsterdam en Ajax. Onder de werken bevinden zich schilderijen die geïnspireerd zijn door Johan Cruijff, Marco van Basten, The Rolling Stones en Ramses Shaffy en zijn geliefde Amsterdam. De levendige, kleurrijke werken van de kunstschilder staan bekend om het tastbare beeld, waarbij slogans de figuren op het doek kracht doen bijzetten.
Henk Veen zet zich daarnaast graag creatief in voor goede doelen. Hierin heeft hij een partner gevonden in acteur Peter Faber die de expositie zal openen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten