zondag 6 april 2014

Open Dag bij Atelier de Kromme Mijdrecht

Atelier De Kromme Mijdrecht (AKM) organiseert op zaterdag 12 april een Open Dag. Het is een vereniging van amateurkunstenaars en zij organiseert laagdrempelige teken- en schildercursussen. Bij AKM leert iedereen - van jong tot oud - tekenen en schilderen onder deskundige begeleiding. Op de Open Dag kun je kennismaken met de kunstvereniging en haar activiteiten. In de voormalige basisschool De Hoeksteen aan De Eendracht 6 in Mijdrecht vinden vanaf 13uur gratis workshops plaats en er is een expositie met werk van AKM-leden. Ook voor de jeugd zijn er gratis workshops.
Om kennis te maken met de lessen bij de vereniging zijn er van 13.15 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 16.15 uur gratis workshops. Er zijn aparte workshops voor de jeugd (8 – 14 jaar) waarin ansichtkaarten van zelf getekende dieren en grote letters worden gemaakt. De workshop voor volwassenen is gericht op modeltekenen en -schilderen.
De kunstwerken die er tijdens een cursus gemaakt worden, zijn te zien op de expositie. Ook zijn er leden, docenten en bestuursleden aanwezig in het atelier. Voor bezoekers een mooi moment om zoveel mogelijk informatie te vergaren over de vereniging.
De Open Dag start om 13 uur met een welkomstwoord en eindigt om 17 uur. Hij vindt plaats in de voormalige basisschool De Hoeksteen aan De Eendracht 6 in Mijdrecht. Meer informatie over de vereniging AKM is te vinden op haar website en Facebookpagina. Foto: schilderij 'Maleisiƫ'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten