vrijdag 16 september 2011

16 Ontmoetingen bij Arti et Amicitiae


De nieuwe leden van kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae, Rokin 112 in Amsterdam, exposeren onder de titel '16 Ontmoetingen' hun recente werk. De tentoonstelling duurt van 24 september tot en met 9 oktober.
Er is werk te bewonderen van Arja Hop, Job Balk, Katelijne Davids, Jeroen Fransen, Lotte Geeven, Rose Ieneke van Kalsbeek, Hans Kleinsman, Nina Laura, Hanna van Munster, Rogier Roeters, Cay Schröder, Artur Wolf Stokvis, Anoeshka van Velzen, Truike Verdegaal, Mandra Wabäck en Ron Weijers.
Wil je de kunstenaars persoonlijk ontmoeten, dan bent je op vrijdag 23 september om 20.30 uur welkom om deel te nemen aan '16 ontmoetingen'. Onder leiding van een gespreksleider vindt er een 'speed date' plaats tussen kunstenaar en publiek. Wil je graag een persoonlijk gesprek met de kunstenaars? Dan biedt een 'slow date' daartoe gelegenheid. Je kunt dan aanschuiven bij een kunstenaar naar keuze op zondag 9 oktober tussen 14 en 16 uur. De tentoonstelling is van dinsdag tot en met zondag te bezichtigen, van 12 tot 18 uur. De foto toont 'Isis en Osiris' van Katelijne Davids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten