zondag 8 juli 2012

Portretten in kunstcafé in Warmond

Kunstcafé De Galerie is de plaats waar twaalf kunstenaars u meenemen op een ontdekkingstocht. Hun expressie is slechts aanleiding; uw impressie staat centraal.
Een camera legt vast. Een schilder legt bloot. Het geschilderde portret is de neerslag van dit ‘bloot leggen’. Een spel van ‘binnen naar buiten keren’ van kunstenaar én model.
Daarin ontstaat iets volkomen nieuws en unieks. Iets wat zij beiden nog niet kenden: noch van zichzelf, noch van de ander, noch van elkaar. Daarom is het geschilderde portret een verrassende ontmoeting, die u kan overvallen. Want ook als toeschouwer wordt u in dit proces meegenomen en maakt u kennis met de onbekende uzelf.
Aan deze expositie nemen deel: Robin Akkerman, Frank Alblas, Gerard van Asselt, Fred Cohen, Lia Cozijn, Lucienne Fabriek, Fridtjof Gorter, Rita Hofland, Judith de Jong, Milan Roeterink, Fieke Weilers en Arene Zandbergen. De opening zal plaatsvinden op zondag 15 juli om 16 uur. De expositie is tot en met 29 augustus te bezoeken. Kunstcafé de Galerie is gevestigd aan de Dorpstraat 40 in Warmond. De Openingstijden van de tentoonstelling zijn van maandag tot en met zondag van 10 tot 17 uur.

Foto: Portret door Fred Cohen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten