donderdag 25 oktober 2012

Professionele kunstenaar geeft tekenles

Katelijne Davids heeft al geruime tijd een website bij Mainport Art Productions. Binnenkort zal er nieuw werk van haar op deze website worden geplaatst. MainportArt ondersteunt kunstenaars met een dergelijke website, maar ook door andere vormen van publiciteit en door gebruik te maken van de sociale media. Zo belicht ik graag voor Katelijne het feit dat zij naast het maken van haar eigen werk ook cursussen organiseert.
Onder begeleiding van deze professionele, beeldend kunstenaar leert je op individuele en artistieke wijze je innerlijke beleving weer te geven.
Er wordt in haar lessen gebruik gemaakt van de alledaagse dingen om ons heen, waarbij het 'met andere ogen kijken' wordt gestimuleerd en geprikkeld. Je zult op een speelse manier jouw creativiteit ontwikkelen, de resultaten zijn vaak verbluffend.
Er wordt gewerkt met diverse materialen zoals grafiet, kleurpotlood, oliepastel, softpastel, Siberisch krijt, houtskool, aquarel potlood, tekenpen en inkt. Alle materialen en ook papier, schetsblokken en mapjes om de tekeningen in te bewaren moeten zelf worden meegebracht.
De lessen zijn altijd gevarieerd en inspirerend, 2 uur lang kun jij je even in een totaal andere wereld bevinden, namelijk een wereld die ontstaat uit jouw fantasie en jouw manier van kijken.
Privé-lessen bij Katelijne duren twee uur en kosten 33 euro per les, per 4 weken zijn de kosten 119 euro. Groepjes van minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers betalen voor 2 uur les 20 euro of 72 euro per 4 weken. Voor meer informatie kun je bellen met 06-4059 7752.
Het atelier is op zolder gesitueerd, vlakbij de Jordaan en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Foto: 'Stoeipoes' van Katelijne Davids uit de serie ''La femme et son chat: Taferelen op een tapijtje''.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten