maandag 18 maart 2013

Indoor Vrijmarkt tijdens 24H Oost

Na een half jaar Brouwersgracht en daarvoor zeven maanden Van Baerlestraat is Storm Galerie terug in Amsterdam-Oost. De nieuwe tijdelijke plek is een voormalige drukkerij in de Swammerdamstraat 44, tegenover café Loetje op de Ruyschstraat. Onder de naam Storm Space gaan hier leuke dingen gebeuren de komende tijd!
Tijdens het evenement 24H Oost opent Storm Space voor het eerst haar deuren en presenteert zij de eerste Indoor Vrijmarkt in Oost. De ruimte beslaat 450 m2 met tweedehands, vintage, handmade, design, kunst, eten en muziek.
Op de vorige plek, het voormalige Maitreya Instituut op de Brouwersgracht, was de vrijmarkt een groot succes. Sinds eind september 2012 vond de Indoor Vrijmarkt maar liefst elf keer plaats. Aanstaand weekend zal Amsterdam-Oost kennismaken met dit leuke initiatief.
De Indoor Vrijmarkt is zondag van 12 tot 17 uur en gratis toegankelijk. Als je zelf iets wilt verkopen betaal je wel een kleine bijdrage: € 12,50. Geef je zsm op bij martine@stormspace.nl of bekijk foto’s op de Facebookpagina van Storm Galerie.
Vanaf april staat een nieuw idee in de planning dat speciaal is bedacht voor de tijdelijke locatie, die bijna geheel uit één grote hal bestaat. De ruimte wordt omgetoverd tot ‘Tell me a Store’, een funky warehouse met kunst, design, handmade, fashion, vintage en sieraden. Er is plek voor 15 tot 20 deelnemers die hun eigen stand inrichten. De focus ligt op mensen die snel iets leuks neer kunnen zetten, want het is zoals altijd een tijdelijke plek. Mail snel naar martine@stormspace.nl voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten