maandag 15 april 2013

Dineren bij Morren Galleries

Zaterdag heb ik een pittige wandeling door het centrum van Utrecht gemaakt met als bestemming Morren Galleries aan de Oudegracht 340. De directe aanleiding was het feit dat er schilderijen van Tamara Muller worden geƫxposeerd. Bijzonder werk dat in een geheel eigen stijl is gemaakt en waarbij de kunstenares haar eigen gezicht in alle figuren op haar schilderijen laat terugkomen.
Ik was niet eerder in de Utrechtse vestiging van Morren Galleries geweest, maar wat een geweldig mooie galerie! Prachtige kunst, zeer vriendelijke gastvrouwen en een prachtig, historisch pand. Bijzonder is dat de galerie op straatniveau de wisselende exposities herbergt en tevens de Portretwinkel, waar portretwerk van diverse kunstenaars is te zien. Het grote souterrain is eveneens galerieruimte, maar biedt ook de mogelijkheid van bijzondere evenementen.
In de sfeervolle, 14de eeuwse werfkelder van Morren Galleries vinden regelmatig diners, borrels, vergaderingen, walking dinners, kookworkshops, wijnproeverijen en andere informele of formele bijeenkomsten plaats. Vooral diegenen die voor hun bijeenkomst op zoek zijn naar een bijzondere locatie met een warme en inspirerende sfeer is dit een unieke locatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden die de galerie te bieden heeft, kun je bellen met 06-54916131. Voor de catering werkt Morren Galleries samen met 'de overbuurman' Food Jazz & DJ's.

Foto: De werfkelder van Morren Galleries met o.m. portretten van Ger Doornink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten