zondag 28 april 2013

Henk Veen Kunstplein op de Keukenhof

In navolging van het Henk Veen Kunstplein Keukenhof 2010, 2011 en 2013, organiseert kunstenaar Henk Veen en Keukenhof voor het vierde achtereenvolgende jaar, op 2 tot en met 5 mei, het Henk Veen Kunstplein in Keukenhof 2013.
Meer dan vijftig kunstenaars exposeren tijdens het jaarlijks terugkerende evenement en schilderen mee met de wedstrijd onder begeleiding van de bekende kunstenaar Henk Veen.
Iedere dag zijn de deuren geopend van 08.00 uur tot 19.30 uur. Een unieke kans voor de kunstenaar om de verwachte 60.000 bezoekers, Nederlandse en buitenlandse toeristen, hun kunst te tonen en live te schilderen.
Tijdens de opening van Keukenhof zullen de groot formaat klompen, die Henk Veen beschilderd heeft op de Huishoudbeurs 2013, te zien zijn en natuurlijk kunnen er foto’s worden gemaakt, terwijl bezoekers er in staan. Tijdens het evenement zal de kunstenaar Henk Veen nog een paar klompen beschilderen. De jongste bezoekers kunnen weer in de huid kruipen van een kunstenaar, door de tekeningen van de kunstenaars beschilderen tot een waar kunstwerk.

Foto: Een werk van Henk Veen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten