maandag 21 oktober 2013

Kunstenares-Fashion Designer Taj-Devi opent eigen galerie

Na maanden van voorbereiding zal op zaterdag 26 en zondag 27 oktober het openingsweekeinde plaatsvinden van de galerie, tevens modeatelier, van Soraya Taj-Devi aan de Roelantstraat 3 A in Amsterdam-West. 'Taj-Devi art & fashion gallery'. Soraya is beeldend kunstenaar en mode-ontwerpster en zij werkt in de galerie samen met sieradenontwerper Francesco Ragalmuto Garito. Bij toerbeurt of samen zullen zij de galerie bemannen. In het komende weekeinde zullen zij uiteraard beiden aanwezig zijn. U bent welkom om met hen persoonlijk en met het werk van beide kunstenaars kennis te maken tussen 10 en 18 uur.
Naast schilderijen en kledingontwerpen van Taj-Devi, zullen er ook sieraden van Francesco zijn te zien. Uiteraard is alles ook te koop.
In tijden van crisis ligt de aanschaf van een kunstwerk wat minder voor de hand. Daarom heb ik - als haar marketingadviseur - voorgesteld de bezoekers tijdens de openingsdagen te belonen met een korting van 20 procent bij aankoop van een schilderij. Dat hoeft geen aanschaf te zijn die u op dat moment doet, maar geldt ook voor een latere aankoop van een schilderij. Het enige dat u dan hoeft te doen is te verwijzen naar de vermelding van uw naam en (email)adres in het gastenboek op één van de beide data. De aanbieding geldt niet voor kleding of sieraden, maar wel voor eventueel te bestellen, 'custom made' kamerschermen die door Taj-Devi worden beschilderd. Twee van dergelijke schermen worden in de expositie getoond. Deze zijn vierdelig, maar uiteraard is een driedelig scherm of een van afwijkende afmetingen ook leverbaar. De getoonde, exclusieve kleding is gemaakt in maat 36 - 38, maar als u geïnteresseerd bent, is uiteraard een afwijkende maat of aangepaste versie op bestelling leverbaar. Taj-Devi ontwerpt ook kleding waarin uw specifieke wensen worden verwerkt. Er zullen binnenkort ook meer prêt-à-porter modellen aan de collectie worden toegevoegd.
Na de opening zal de galerie van dinsdag tot en met zondag van 12 tot 18 uur zijn geopend. En verder op afspraak, door te bellen met 06-1552 2302 (Francesco) of 06 - 2307 9480(Soraya).

Foto: kamerscherm met 'Lelies in de Nijl' van Taj-Devi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten