dinsdag 15 oktober 2013

Nieuwe tentoonstellingsruimte in Hilversum

Kunstenaarscollectief Arto Esperanto exploiteert sinds kort een expositieruimte aan de Kerkstraat 15 in Hilversum. Er is kunst te zien vanuit diverse disciplines en die je niet zo gauw elders zult zien. De kunst is aantrekkelijk geprijsd.
Initiatiefnemers Jovadre, Miszka en Simone Stawicki willen geen hoogdrempelige galerie, maar een waar iedereen makkelijk naar binnen loopt om het werk te bekijken. Kunstenaars die meedoen zijn verplicht tenminste één keer per maand persoonlijk aanwezig te zijn. De eerste twee weken na de opening was de belangstelling overweldigend, kennelijk bestaat er grote behoefte aan een dergelijke formule. De organisatoren zoeken altijd naar bijzonder, origineel, handgemaakt en betaalbaar werk!
De naam Arto Esperanto verwijst naar kunst als wereldtaal. Kunst is een taal die niet gebonden is aan land of volk, maar die spreekt door middel van zijn eigen beeldende kracht.
De expositieruimte is geopend op donderdag van 13 tot 17 uur, op vrijdag van 12 tot 17 uur en op zaterdag van 11 tot 16 uur. Op koopzondagen van 12 tot 16.30 uur.

Bron: Nieuwbrief NABK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten