woensdag 23 november 2011

Life - the Gallery opent in Amsterdam


Op zaterdag 10 december opent Life - the Gallery haar deuren. Vanaf 16 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om op het succes van de nieuwe galerie een glas champagne te heffen. De galerie is het eigendom van beeldend kunstenares Jacqueline van der Plaat, die met haar eigen werk de openingsexpositie zal inrichten. Het management van de galerie wordt gedaan door Jacqueline's dochter.
Life is gevestigd aan de Lauriergracht 96 hs in Amsterdam. Vóór de opening zal de website, www.lifeamsterdam.nl, online komen en zal ook het emailadres, gallery@lifeamsterdam.nl, bereikbaar zijn.
Behalve de galerie zal ook Jacqueline's atelier op dit adres zijn gevestigd. Zij maakt figuratief-expressief werk, zoals op de bijgeplaatste foto is te zien. Na de openingsexpositie met haar eigen werk, die tot zaterdag 21 januari 2012 duurt, zal de galerie ook ruimte bieden aan andere kunstenaars. De galerie zal zich wel op figuratief werk richten. Kunstenaars die in die richting werken, kunnen contact opnemen via het emailadres of door 020-755 7938 te bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten