woensdag 30 januari 2013

Gratis VIP-lidmaatschap bij Artonmodels

Artonmodels is een netwerk voor artistieke projecten, waarbij vooral modellen centraal staan, omdat ze een belangrijk onderwerp zijn in fotografie, kunst, muziekclips en films. De naam is afgeleid van 'Art on Models', maar 'models' kan ook worden gelezen als concepten of ontwerpen.
Verschillende groepen komen samen in het Artonmodels-netwerk, zoals modellen, fotografen, visagisten, stylisten, bodypainters, kunstenaars, musici, filmers en dansers. Artonmodels streeft ernaar deze groepen bij elkaar te brengen om zo samenwerking te stimuleren.
Binnen het netwerk zijn mensen bezig concepten en projecten te bedenken en met en door elkaar uit te werken. Toen afgelopen weekeinde abrupt het MainportArt-netwerk van het internet verdween, kwam Artonmodels met een spontaan en uniek aanbod. Alle kunstenaars, fotografen en modellen met een website bij MainportArt en die door de onaangekondigde actie werden benadeeld, kunnen zich de komende weken gratis als VIP inschrijven bij Artonmodels. Voor anderen kost dit lidmaatschap € 15. Op zich geen hoog bedrag voor de voordelen die de site kan bieden. Ook al val je niet binnen de groep waarop deze actie zich nu richt, dan kan het nog een verstandig besluit zijn jezelf in te schrijven. Je kunt dan echter geen gebruik van deze link maken, maar dien je dat gewoon via de website te doen.

Foto: model Aspasia; fotograaf Frank de Leeuw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten