maandag 14 januari 2013

Kunst van Bert Slagt in de bollenstreek

In Hillegom zal van 2 februari tot en met 17 februari een bijzondere kunstexpositie worden gehouden in het prachtige gebouw van de Culturele Raad. Een gebouw in Gotische stijl met een geweldige uitstraling. De Stichting SKRH organiseert hier culturele activiteiten voor de gehele bollenstreek van Haarlem tot aan Den Haag, vandaar de titel van dit evenement "Geestgrondige Kunst" in Hillegom.
Tezamen met kunstenaars Theo Schouten en Katja Koevoet zal Bert Slagt hier acte de présence geven. Het bestuur van de stichting was enthousiast over het werk van de drie kunstenaars op de Nationale kunstdagen in Ahoy Rotterdam vorig jaar november en heeft hen gevraagd te exposeren.
Een prachtig ingelijste giclée van Bert Slagt, Sammy Davis Jr. Mr. Bojangles zal worden verloot onder de bezoekers. Het origineel is door hem geschilderd al genietend van zijn favoriete jazzmuziek in de uitvoering van Mr. Bojangles door Frank Sinatra. De meest beroemde vertolking is wel gedaan door Sammy Davis jr. al tapdansend on stage. Hier is zijn passie ontstaan om bijzondere mensen te gaan schilderen. Een aantal van zijn portretten zal in Hillegom worden gepresenteerd. Reden te meer om een datum voor een bezoek aan deze expositie in de agenda te prikken.

Foto: 'Sammy Davis jr' van Bert Slagt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten