woensdag 6 februari 2013

Jaarboek Kunstenaars nu al te bestellen

In november verschijnt het nieuwe Jaarboek Kunstenaars, editie 2014. Het lijvige boek biedt een overzicht van werken van circa tweehonderdvijftig Nederlandse beeldend kunstenaars en de namen van meer dan drieduizend kunstenaars. Door de smaakvolle opmaak en de harmonieuze combinatie van een grote variëteit in kunstwerken, is het omvangrijke boek een streling voor het oog en nodigt het uit tot het bekijken, doorbladeren en lezen.
Het Jaarboek toont realistische en abstracte kunst, schilderijen en beelden. Van zowel bekende Nederlandse kunstenaars als van jong talent. Door de omvang en samenstelling is het Jaarboek een referentie en naslagboek, waarbij alfabetische en geografische registers het vinden van een kunstenaar gemakkelijk maakt. Het Jaarboek Kunstenaars wordt samengesteld, opgemaakt en gedrukt onder verantwoordelijkheid van stichting Kunstweek. Hier kunt u vorige Jaarboeken en het nieuwe Jaarboek in de voorverkoop met korting bestellen.
Het nieuwe Jaarboek Kunstenaars is ten opzichte van de vorige edities compleet nieuw. Vrijwel zonder uitzondering zijn andere werken van kunstenaars opgenomen dan in de vorige edities. Ook vindt u in de nieuwe editie namen van 500 kunstenaars méér dan in de vorige edities en bevat het drie zoekregisters in plaats van twee. Het Jaarboek toont kunstwerken uitgevoerd op doek, hout en papier, aquarellen en gemengde technieken, tweeluiken en sculpturen van steen, hout, brons en kunststof. Naast veel abstract werk zijn ook naakten, landschappen, gebouwen, dieren en andere onderwerpen in het Jaarboek afgebeeld.

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten