dinsdag 16 juli 2013

Kees Habraken opent galerie

Beeldend kunstenaar en psychotherapeut Kees Habraken gaat een nieuwe galerie openen in Breda. Galerie 20A wil een podium bieden aan beeldend kunstenaars die nog niet bij gerenommeerde galeries terecht kunnen.
De galerie is gevestigd aan de Teteringsedijk 20 in Breda, in een voormalige notaris woning, met een prachtige stijlvolle sfeer. Het pand is gebouwd in 1925 en heeft ook nog de authentieke uitstraling van de jaren 20 en 30 zowel het in- als exterieur. De galerieruimte in het voormalige kantoorgedeelte van het pand en heeft een oppervlakte van zo'n 75 m2 verdeeld over drie ruimtes. De galerie is vooral geschikt voor twee-dimensionaal werk, schilderijen, grafisch werk en foto’s. De officiĆ«le opening vindt plaats op zondag 25 augustus met werk van Kees Habraken. Na die tijd is de expositieruimte voor minimaal twee weken te huur.
Bij de opening zal er realistisch figuratieve olieverfschilderijen van Kees Habraken zelf worden tentoongesteld. Ben je als kunstenaar geĆÆnteresseerd in de expositiemogelijkheden, dan kan via de website van de galerie contact worden gelegd.

Foto: 'Goodbey' van Kees Habraken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten