dinsdag 16 juli 2013

Zomerexpositie bij Galerie Pictura

Van 21 juli tot en met 31 augustus houdt Galerie Pictura de zomerexpositie. Deze begint op zondag 21 juli met een open dag van 14 tot 17 uur.
Bekende namen als Brita Seifert, Fred Smoolenaers, Hans Deuss, Pita Vreugdenhil, Nico Hoogland, Frank Fleuren, Con van Velsen, Riet de Jong, Richard van der Koppel en Reina Ramakers zullen hun creaties laten zien.
De prachtige verstilde boslandschappen van Nico Hoogland waarbij je helemaal tot rust kunt komen. Stillevens van Fred Smoolenaers en Pita Vreugdenhil waarin de nostalgie herkenbaar is en op een fantastische manier zijn weergegeven in hun olieverfschilderijen. Hans Deuss, internationaal bekend om zijn “magisch realistische” taferelen. Con van Velsen met zijn miniatuurlandschapjes. Brita Seifert met haar prachtige pastel/kleurpotlood tekeningen. Frank Fleuren zal met zijn ''trompe l'oeil '' schilderijen aanwezig zijn. Riet de Jong zal met haar vrouwelijke bronzen beelden, Reina Ramakers met haar van Lychnitismarmer vervaardigde beelden en Richard van der Koppel met zijn bronzen haast surrealistische beelden zullen de expositie completeren.
Deze expositie zal van dinsdag tot en met zaterdag van 14 tot 17 uur te bewonderen zijn. Galerie Pictura is gevestigd aan de Aijenseweg 16b in Aijen (gemeente Bergen in Limburg).

Foto: een tekening van Brita Seifert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten