vrijdag 5 september 2014

Annual Dutch Art Fair in World Fashion Centre

Op zaterdag 27 en zondag 28 september vindt de vierde editie plaats van de ADAF in het World Fashion Centre, Koningin Wilhelminaplein 13 in Amsterdam. Daar exposeren bijna 200 geballoteerde kunstenaars circa 1700 kunstwerken. De ADAF is daarmee de grootste, mooiste en belangrijkste Nederlandse kunstbeurs waar kunstenaars zelf hun werk exposeren.
Deze bijna tweehonderd kunstenaars tonen hun mooiste werken. Door het grote aantal exposerende kunstenaars biedt de ADAF kunstliefhebbers een grote variëteit aan hedendaagse kunst. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Naast veel schilderijen, grafiek en fotografie, worden ook objecten van brons, keramiek, glas en andere materialen geëxposeerd en te koop aangeboden. Als u met een bescheiden budget uw kunstcollectie wilt uitbreiden of juist uw eerste kunstwerk wil kopen, zult u vast op de ADAF slagen. De kunstwerken zijn rechtstreeks van de kunstenaars te koop.
De ADAF is voor alle liefhebbers van hedendaagse beeldende kunst. Zeker ook voor kunstverzamelaars. De verscheidenheid in uitbeeldingen, in formaten, in stijlen en in prijzen is groot. Vrijwel alle kunstuitingen zijn dan ook te zien en te koop.
De kunstbeurs is op beide dagen te bezoeken van 11 tot 17.30 uur en beslaat 3.500 m2 in het World Fashion Centre/ Beursplaza in Amsterdam.

Foto: Een te exposeren werk van Ans Jacobs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten