vrijdag 19 september 2014

Taj Devi exposeert haar schilderijen

Op zondag 28 september zal van 16 tot 18 uur de opening plaatsvinden van een schilderijenexpositie van Soraya Taj Devi in haar eigen galerie aan de Roelantstraat 3 A in Amsterdam, de Taj Devi Gallery. Ze zal daarbij een aantal zeer recente werken tonen; ook van groot formaat. Twee schilderijen zijn op dit moment nog in wording. Prachtige, expressieve schilderijen die een heel sterk beeld vol kleur oproepen. De expositie is te zien tot eind oktober. Daarna zal weer een tentoonstelling volgen waaraan ook andere kunstenaars zullen deelnemen.
De opening van de komende expositie zal muzikaal worden opgeluisterd door 'akoestische rock' van Paul en James.
In de periode van 'hartje winter' zal de galerie een tijdje zijn gesloten om een voorgenomen verbouwing door te voeren.
Binnenkort komt de website van de galerie online, als www.taj-devi-gallery.com. Nu echter nog even in de ontwerpfase.
Ook al zal deze keer in de galerie de nadruk niet liggen op de kledingontwerpen van Taj Devi, als je daarin bent geïnteresseerd, zijn ze uiteraard wel te zien.
De komende tijd zal achter de schermen hard worden gewerkt aan een vergroting en vernieuwing van de collectie. De presentatie daarvan moet de Roelantstraat volgend jaar een boost geven als centrum van mode en cultuur, zoals dat in de 'swinging sixties' het geval was met Carnaby Street in Londen. Met de Taj Devi Gallery daarin als bruisend middelpunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten