woensdag 3 september 2014

Lessen voor kunstenaarsmodellen

Kunstmodel worden lijkt een eenvoudig vak. Toch weet elk kunstmodel dat het wel degelijk een vak is dat geleerd moet worden. Omdat er weinig opleiding is op dit moment is dat leren meestal een vorm van leren in de praktijk, met vallen en opstaan. Soms zelfs letterlijk.
Vanuit de nieuwe Mainport Art opzet is ook gekozen voor het opzetten van aantal opleidingen voor modellen. Dat kunnen opleidingen zijn in de vorm van workshops met daadwerkelijke training (de eerste zijn eind dit jaar) maar ook boeken en websites. Ook wordt er met een vorm van directe coaching geëxperimenteerd.
Het eerste boek, met 64 pagina's A4, is inmiddels in de handel. "Hé, ik word kunstmodel" is zowel digitaal als geprint te bestellen waarbij de digitale versie (zelf even printen of op de PC of tablet lezen) slechts 7 euro hoeft te kosten. U kunt direct over het boek beschikken en u mag zelfs achteraf betalen. Veel mensen zijn niet gewend om op internet achteraf voor digitale producten te betalen maar het bevalt alle partijen in de praktijk prima.
Het boek is te vinden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/poseerboeken/ikwordkunstmodel/
Wilt u op de hoogte blijven van de volgende uitgaven, "like" dan even de facebookpagina https://www.facebook.com/ikwordkunstmodel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten