donderdag 15 december 2011

Horen, zien en zwijgen in Schagen


Atelier Schagen, ASK, organiseert op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december op drie lokaties een kunstroute: Het Slot, Galerie 28 en Gorter Luiken in Schagen. Te bezoeken van 11 tot 17 uur.
Het is een bijzondere ontmoeting tussen kunst en kijker. Per lokatie laten twaalf kunstenaars het werk zien, dat zij speciaal naar het thema 'Horen, Zien en Zwijgen' hebben gemaakt. De lokaties zijn gelegen aan het Slotplein, Nes 28 en Harmenkaag, tegenover de bioscoop in Schagen, waar in deze volgorde, de thema`s horen,zien en zwijgen worden getoond.
Bij elke lokatie vindt op zaterdag en zondag, tussen 14 en 16.30 uur, een bijzonder thema gebonden performance plaats. Bij bezoek aan alle drie locaties en bij inlevering van een volle stempelkaart maakt u kans op een bronzen beeldje. Voor meer informatie kunt kijken op de site van ASK. De namen van de deelnemende kunstenaars zijn op de bijgeplaatste foto vermeld.Een van de deelnemers is Romee Kanis uit Sint Maartensbrug. Zij heeft een website bij MainportArt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten