woensdag 27 juni 2012

Abstract werk geëxposeerd in de Orangerie

Mocht je overwegen vandaag een wandeling te maken door het Amstelpark, het voormalige Floriade-terrein in Amsterdam-Buitenveldert, dan is er een goede reden om vandaag die actie te ondernemen.
Van 27 juni tot en met 1 juli herbergt de Orangerie in het Amstelpark 5 aan de Europaboulevard in Amsterdam een expositie met werk van Els Banneberg, Marina Wortel, Gerben van de Meer, Fons Heijnsbroek, Hedwig van der Heiden en Daan Lemaire. Het werk van de deelnemende kunstenaars is overwegend abstract.
Vier kunstenaars stellen schilderijen, collages en tekeningen tentoon, Fons Heijnsbroek laat keramiek zien en Daan Lemaire glasbeelden. De expositie heeft, gezien de veelzijdigheid van de getoonde werken de titel Ratatouille meegekregen.
Het Amstelpark is dagelijks geopend van 8 uur tot een half uur vóór zonsondergang. De expositie kan dagelijks van 12 tot 17 uur worden bezocht.
Vanmiddag is de expositie voor het eerst geopend en dan zullen Marina Wortel en Hedwig van der Heiden de gastvrouwen zijn. Zondagmiddag vindt er een soort finissage plaats.

Foto: 'On my way', collage in gemengde techniek van Marina Wortel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten