maandag 10 december 2012

Kunst ter bevordering der nutteloosheid in Loods32

In Loods32, Zeilweg 32 in Lelystad, wordt op zondag 16 december een lezing gehouden over 'Kunstwerken ter bevordering der nutteloosheid'. Hein Walter vertelt daarover met zijn persoonlijke visie op het leven, op spiritualiteit en kunst als uitgangspunt.
Aanleiding is het verzoek van Loods32 aan Kunstenaarsvereniging Lelystad om een tentoonstelling te houden. De lezing gunt bezoekers een kijkje in de keuken van het ontstaan en de samenstelling ervan.
De lezing begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. De entree bedraagt 5 euro per persoon. Je krijgt dan ook een gratis drankje.

Loods32 initieert en organiseert tentoonstellingen van installatiekunst. Ontstaan uit een initiatief van beeldend kunstenaar Iris van ’t Bosch en mede mogelijk gemaakt door Krol Vastgoed wil Loods32 een verbinding tot stand brengen tussen kunstenaars uit binnen- en buitenland en de bevolking van Flevoland. Loods32 beschikt daarvoor over een grote industriĆ«le hal met een groen en omsloten buitenterrein in Lelystad, op steenworp afstand van het ‘historische hart’ van Flevoland.
Minimaal vier keer per jaar organiseert Loods32 tentoonstellingen met kunstenaars uit Lelystad en daarbuiten. Bovendien is Loods32 een proeftuin voor experimenten waar kunstenaars en gastcuratoren de vrijheid krijgen om de grenzen te verkennen van wat ze aan kunnen en willen laten zien.
Loods 32 staat open voor alle vormen van beeldende kunst.
Tijdens exposities zijn de openingstijden woensdag en donderdag van 15 tot 18 uur en zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur.

Eigen foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten