vrijdag 7 september 2012

Lucette Tros exposeert in Almere

Van 3 oktober tot 5 november exposeert Lucette Tros in de Nieuwe Bibliotheek, Stadhuisplein 101 in Almere op kunstafdeling ‘De Doorkijk’ haar recente werk, met als thema ‘Geïnspireerd door een engel’.
Bijna iedereen heeft wel een eigen idee of voorstelling bij engelen. Ze zijn beschreven, bezongen en vereeuwigd op schilderijen. Maar wie zijn deze gidsen, beschermers, inspirators, boodschappers van wijsheid en liefde?
Engelen in ons midden... je kent er vast wel een!
Lucette Tros werd in 1959 in Leiden geboren en woont sinds 2000 in Almere. Zij is beeldend kunstenaar op het platte vlak en is in 2010 afgestudeerd aan de Wackers Kunstacademie in Amsterdam en werkt sindsdien als zelfstandig kunstenaar. Zij maakt vrij werk en werkt tevens in opdracht.
In Almere heeft zij aan verschillende projecten deelgenomen, ze heeft privéles en workshops gegeven en heeft als docente Beeldende Vorming les gegeven op een middelbare school.
Naast haar nieuwe werk met als thema ‘Engelen in ons midden’, zal er ook eerder gemaakt werk van haar in deze expositie zijn te zien.
Tijdens de openingstijden van de bibliotheek zal de tentoonstelling bezocht kunnen worden en na de sluitingsdatum zal de expositie nog twee maanden in de vergaderruimten van de bibliotheek zijn te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten