woensdag 19 september 2012

VanElse houdt Open Huis

Het was voor Else Hardjopawiro spannend om de zekerheid van een vaste baan los te laten en te gaan voor haar passie en droom. Nu twaalf maanden later... Na een spannend jaar van modeshows, beurzen, exposities, leuke designopdrachten en nog meer stelt Else haar atelier open voor het publiek. Een dag om aan de buitenwereld te laten zien waar haar droom en passie haar naartoe geleid hebben.Zij presenteert haar ontwerpen en schilderijen onder de naam VanElse.

De lezers van ARTicles worden van harte uitgenodigd voor deze open dag. Het wordt zeker heel erg gezellig. Neem zoveel mogelijk vrienden mee.
De open dag vindt plaats op zondag 30 september in BINK36. Behalve modeshows van VanElse's laatste designs zal zij ook een aantal van haar schilderijen exposeren. De inloop start om 12 uur en de eerste modeshow begint rond 13.30 uur. Naast de activiteiten van VanElse zijn er ook andere activiteiten om van te genieten. Zo kunt u kunst bekijken bij een wel bijzonder creatieve lijstenmaakster. Samen met andere ondernemers die ook in het verzamelgebouw zitten maakt Else er een bijzondere dag van. Rond 16 uur begint een borrel op de binnenplaats van BINK36 met muziek en lekkere hapjes.
Parkeren op het terrein is gratis. En er is voldoende parkeergelegenheid.

Foto: Frank de Leeuw; model Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten