woensdag 24 augustus 2011

Alexander poseert op eigen website


In de klassieke schilderkunst kom je ze heel veel tegen. Naakte mannen. Vaak uitbundig gespierd in heldhaftige poses. Ik heb de indruk dat in de hedendaagse, realistische kunst vrouwen de meerderheid zullen vormen. Zeker in mijn eigen werk.
Alexander is model, begin 40 en slank. Hij woont in Amsterdam en is al twee jaar vanuit hobby werkzaam als naaktmodel. Alexander is te boeken voor teken- en schildersessies. Hij poseert zowel voor individuele kunstenaars als voor groepen. Hij doet uiteraard korte standen, maar hij kan ook langere poses goed volhouden. Alexander is door zijn sportieve lichaam heel geschikt voor het geven van anatomische tekenlessen.
Alexander werkt, behalve als kunstenaarsmodel, ook regelmatig als fotomodel en is ook daarbij bereid om naakt voor de lens te staan. Hij is bereid zowel op buiten- als op binnenlokaties te poseren.
Aangezien Alexander het modelstaan uit hobby beoefent, is zijn beschikbaarheid enigszins beperkt. Op door-de-weekse dagen is hij slechts inzetbaar in de regio rond de hoofdstad. Alexander heeft zijn website door MainportArt laten maken en maakt daarmee deel uit van een sterk netwerk. Hij laat daarop zowel foto's als tekeningen zien, waarvoor hij heeft geposeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten