woensdag 31 augustus 2011

Kunstmarkt in Hoorn op 4 september


In het weekeinde van 3 en 4 september wordt in het centrum van Hoorn weer de manifestatie Hoorn Kunst & Cultuur georganiseerd.
Het evenement is ieder jaar weer een groot succes! Heel veel mensen brengen een bezoek aan de Hoornse binnenstad. Er heerst drukte in de ateliers, galeries, musea, tijdens de havenconcerten, op de cultuurmarkt en op de kunstmarkt.
Met het weekend Hoorn Kunst & Cultuur wordt Hoorn jaarlijks in het eerste weekend van september goed op de kaart gezet. Het culturele weekend, georganiseerd door de stichting Hoorn Kunst & Cultuur, vindt in 2011 voor de zevende maal plaats en is inmiddels niet meer weg te denken. De kunstmarkt is zelfs uitgegroeid tot de Grootste Kunstmarkt van Nederland, met maar liefst 250 kramen! Deze kunstmarkt wordt op zondag 4 september gehouden. In een kraam op het gedeelte dat 'Montmartre' heet zal ik, in samenwerking met Catharina Jensen, acte de présence geven. Ik zal zelf actief werken aan een schilderij, want dat is een voorwaarde om op Montmartre te staan. Mocht je voor zondag nog geen andere plannen hebben, zet dan Hoorn in je agenda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten