woensdag 21 november 2012

Boekpresentatie Risja van Lilith bij Outsider Art

‘Risja, a story by Lilith’ beleeft een nieuw hoogtepunt op 7 december 2012 tussen 20 en 24 uur. Dan presenteert voormalig minister van Cultuur Hedy d’ Ancona het gelijknamige fotoboek in Amsterdam, bij Amsterdam Outsider Art, Nieuwe Keizersgracht 1 a in Amsterdam.
Kunstenaar Lilith, de maker van de foto’s, is er ook om te vertellen over dit project, waarbij Lilith haar aan Lyme lijdende dorpsgenote Risja heeft geportretteerd. Tijdens de presentatie signeert Lilith het boek. De chronisch zieke Risja zal er ook zijn -indien mogelijk- vanaf haar bed in Reuver via een Skype-verbinding. Kunstwerken van haar zijn eveneens in het boek opgenomen.
De opbrengst gaat naar het goede doel: onderzoek naar de ziekte van Lyme, die Risja al jaren in bed houdt. U kunt het boek ook bestellen via de website van de Stichting TeekOnMe. Hier vindt u tevens meer informatie over het fotokunstproject en manieren waarop u de stichting kunt steunen. ‘Risja, a story by Lilith’- This is bugging me. Het unieke boek is uitgevoerd met met hardcover, in full colour en genaaid en gebonden in de afwerking. Naast vier pagina’s omslag bevat het boek 144 pagina’s binnenwerk. Het formaat is 275 x 275 mm. Verkoopprijs: 25 euro, exclusief verzendkosten.

Deze avond is tevens de opening van de expositie Outsider-Street Art. Diverse Amsterdamse Street Art kunstenaars exposeren hun werk en dit zal worden opgeluisterd door DJ’s en andere artiesten.

Foto: Risja, gefotografeerd door Lilith

Geen opmerkingen:

Een reactie posten