vrijdag 9 november 2012

Marije Weterings in de strijd voor portfolioprijs

Het fotografiemagazine Pf heeft een wedstrijd uitgeschreven onder op professioneel niveau werkende fotografen.
Dat is de Pf Portfolioactie, dé online fotografiewedstrijd waarbij de professionele en serieuze fotograaf met zijn of haar beste portfolio strijdt om plaatsing in hét bekende vakblad voor de professionele fotografie. De fotograaf die volgens de vakjury het beste portfolio heeft ingezonden, mag zijn of haar portfolio presenteren in het decembernummer van Pf Magazine en krijgt redactionele aandacht. De drie portfolio’s met de meeste stemmen worden beloond met prachtige prijzen.
Eén van de deelnemende fotografen is Marije Weterings uit Enschedé, die op hoog niveau fotografeert.
Marije staat voor gevoel, creativiteit, passie en contact. Haar uitgesproken stijl laat zich omschrijven als chic, artistiek, hip en persoonlijk. Marije Weterings streeft naar perfectie, intuïtie drijft haar om juist dat ene beeld vast te leggen. Misschien wel meer dan dat.
Op de website van Pf staan de drie ingezonden foto’s van Marije, waarop je kunt stemmen. Als zij in dit weekeinde nog zo’n vierhonderd stemmen weet te verwerven, kunnen de lezers van Pf in december van een uitgebreid artikel over Marije en voorbeelden van haar prachtige werk genieten. Ik heb zelf de link gevolgd en gestemd. Leuk als je mijn voorbeeld zou volgen.

Foto: Eén van de ingezonden foto's van Marije Weterings

1 opmerking: