maandag 6 mei 2013

Competitie in de Week van de Amateurkunst

Tijdens de Week van de Amateurkunst, die van van 25 mei tot en met 1 juni wordt gehouden, organiseert WAK NL de grootste expositie van beeldende kunst ooit in Nederland. Elke amateurkunstenaar, in welke discipline dan ook, kan gratis meedoen en er is een bijzondere prijs te winnen.
Plaats een kunstwerk zodanig voor het raam van je woning, winkel of andere ruimte dat je het van buitenaf kunt zien. Plak de poster van ‘Kijk Kunst!’ er goed zichtbaar bij en je doet mee aan de Grootste Expositie van Nederland! De poster kan je hier downloaden.
Door een foto te maken van je expositie en deze in te sturen via de website van WAK doe je mee aan de wedstrijd en ding je mee naar de prijzen. Vanaf 25 mei tot en met 2 juni 2013 kun je de foto via de website insturen. De poster van de WAK moet wel op de foto te zien zijn.
Uit alle foto's van exposities wordt door een vakkundige jury onder voorzitterschap van Frank Welkenhuysen (bekend van Tussen Kunst en Kitsch) een voorselectie gemaakt. Hierbij wordt gelet op de kwaliteit van het kunstwerk, de creativiteit en op de wijze van tentoonstellen. De kunstenaars van deze werken worden op 15 juni 2013 met hun werk uitgenodigd in Museum IJsselstein, waar door de jury tien winnaars worden gekozen. De kunstwerken van deze winnaars worden van 3 juli tot en met 27 juli 2013 geƫxposeerd in Museum IJsselstein en voor de winnaars wordt een atelierbezoek georganiseerd bij een bekende kunstenaar.
Op 6 juli 2013 vindt de feestelijke opening van de tentoonstelling plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten