zondag 12 mei 2013

KunstRAI weer van start

Deze week gaat de KunstRAI weer van start. De KunstRAI is een brede, nationale kunstbeurs voor hedendaagse autonome en toegepaste kunst; een publieksbeurs met zestig deelnemers die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt.
Een selectiecommissie bestaande uit Piet de Jonge, oud (hoofd-)conservator van het Van Abbe Museum, Museum Kröller-Müller en Museum Boijmans Van Beuningen; Peter Fransman, directeur Museum Het Domein in Sittard en Harry Tupan, conservator hedendaagse kunst Drents Museum, beoordeelt de deelnemers op kwaliteit en professionaliteit.
De bekende grafisch ontwerper Anthon Beeke, die van 1994 tot en met 2002 de bekende serie affiches voor de KunstRAI ontwierp, tekent sinds 2012 opnieuw voor het ontwerp.
De toegangsprijs voor de kunstbeurs bedraagt € 15. Bij kaartverkoop via internet € 12,50. Ben je jonger dan 18 of 65 of ouder dan bedraagt de toegang € 10. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.
De KustRAI is geopend op donderdag 16 mei, vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei van 13 tot 21 uur en op zaterdag 18 mei en maandag 20 mei van 11 tot 18 uur.

Foto: Afficheontwerp Anton Beeke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten